Tuesday, 20 December 2011

Dont Let Me Fall

Sumpah aku menyesal atas apa yang aku buat kat si dia , aku bukan apa aku cuma sayang kat si dia saja
Aku cuma risau perkataan CLASH dengan BREAK keluar dari mulut si dia
Aku sayang sangat-2 dekat dia , aku mintak allah lindungi dia dari segala malapetaka ,
Walaupon dia sakit kan hati aku , aku langsong tak amik hati ,
Start daripada besok aku dah tak boleh online sangat facebook ,sebab aku balik kampung
jaga nenek aku yang sedang tenat , aku harap dia tak ade timbol perasaan ,
merajok , bosan , meluak , dan macam-2 dengan nyee ~
ALEP SAYANG YAYA SAMPAI HEMBUSAN NAFAS TERAKHIR ALEP :')

No comments:

Post a Comment